VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Automotive > Beeld

Voorbeelden van onze mogelijkheden

Wij vacuümvormen diverse kunststof vormdelen voor de automotive industrie. Deze markt is heel breed en ons werkveld varieert dan ook van heftruck tot straaljager.

 


Automotive

Bijna iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. De kans is groot dat u hierbij in aanraking bent gekomen met onderdelen die gemaakt zijn door middel van vacuümvormen. Wij vacuümvormen diverse onderdelen voor busstoelen zoals de zitting en de leuning. Ook de airconditioningsunits worden door ons geproduceerd middels thermovormen.
 
Ondersteuning door ervaring
Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen. De nieuwste machines in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt dat wij de juiste partner voor u zijn. Ook na levering van uw order zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Dat is voor ons net zo belangrijk als de order zelf. Nieuwsgierig geworden of dat wij uw de oplossing kunnen bieden voor uw ontwerp?
Vraag ons dan meteen naar de mogelijkheden op het gebied van thermovormen of vacuümvormen.
 
Kwaliteit en productie
Voor het vormen van onze producten maken wij gebruik van diverse materialen en technieken. Thermovormen en vacuümvormen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen is de kwaliteit en duurzaamheid van onze onderdelen gewaarborgd.
 
Zoekt u een product voor een boot of auto? Ook dat is mogelijk in ons productieproces. De markt is zeer groot en wij vacuümvormen producten voor heftrucks tot aan straaljagers. Een ander onderdeel wat wij voor deze sector thermovormen zijn bijvoorbeeld de soft-touch dashboards. Een ander, zeer bekend product,  dat door ons wordt geproduceerd door middel van vacuümvormen zijn onze bandenpallets die bedoeld zijn voor de opslag van de winter- en zomerbanden.
 

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008