VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
..UW SPECIALIST IN VACUÜMVORMEN EN THERMOVORMEN
Uitgebreide mogelijkheden Wij vacuümvormen diverse kunststof vormdelen voor de automotive industrie, de apparatenbouw, en de verlichtingsindustrie. Tevens produceren we klantspecifieke opdrachten. De kans is groot dat u hierbij in aanraking bent gekomen met onderdelen die gemaakt zijn door middel van vacuümvormen.

Wij vacuümvormen diverse onderdelen, zoals buszittingen, airocunits en de behuizing van paspoortscanners. Ook de ruiten van de Ecorunner bijvoorbeeld worden door ons geproduceerd middels thermovormen.
Hoge kwaliteit en productie Voor het vormen van onze producten maken wij gebruik van diverse materialen en technieken. Thermovormen en vacuümvormen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Dankzij gebruik van hoogwaardige materialen is de kwaliteit en duurzaamheid van onze onderdelen gewaarborgd.

Naast vacuümvormen en thermovormen bieden wij u ook nog aanvullende bewerkingen, zoals frezen en assemblage.
Ondersteuning door ervaring Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen. De nieuwste machines in combinatie met onze jarenlange ervaring maakt dat wij de juiste partner voor u zijn. Wij denken met u mee gedurende het hele proces.
Ook na levering van uw order zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Dat is voor ons net zo belangrijk als de order zelf. Nieuwsgierig geworden of wij u de oplossing kunnen bieden voor uw ontwerp?

Vraag ons dan meteen naar de mogelijkheden op het gebied van thermovormen of vacuümvormen.
ONZE PLUSPUNTEN
OP EEN RIJTJE
Ruim 70 jaar ervaring;
Vakkundig personeel;
Wij denken met u mee;
Alles in één hand;
Eigentijds machinepark;
Expert in vacuüm- en thermovormen.
BENIEUWD? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!
VRAAG EEN OFFERTE AAN >
PRODUCTEN
Wij vacuümvormen diverse kunststof vormdelen voor o.a. de automotive industrie en apparatenbouw. Bekijk een kleine greep uit ons werk.
VOORBEELDEN >>
TECHNIEKEN
Met ons moderne machinepark zijn wij specialist in vacuümvormen, dieptrekken en thermovormen. Wij beheersen de juiste techniek, voor uw product.
LEES MEER >>
MATERIALEN
Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten kunststof verwerken voor uw vormdelen. Of u nu zoekt naar ABS, ASA, HDPE, PC, PET-G, PMMA, PPC, PS, PSU of PVC.
LEES MEER >>
LAATSTE NIEUWS
Onthulling Ecorunner VII
Plastica vormt ruiten van Ecorunner Team Delft
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008