VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Techniek > Maatwerk producten

Maatwerk producten

Voor verschillende industrieën, zoals de automotive industrie en de apparatenbouw produceren wij allerlei soorten vormdelen. 

Kunststof behuizing op maat
Bij Plastica-Thermoforming kunt u uw kunststof behuizing geheel op maat laten maken. Ongeacht de vorm, kleur of oplage: wij maken het voor u. De materialen die wij gebruiken zijn nagenoeg in alle kleuren te leveren, waardoor wij aan al u wensen kunnen voldoen.

Kunststof cover op maat
Uw kunststof cover wordt door Plastica-Thermoforming helemaal naar wens ontworpen en geproduceerd. Al talloze jaren zijn wij dé specialist op het gebied van thermovormen van alle soorten plastic en kunststof.

Kunststof kap
Een kunststof kap is door Plastica-Thermoforming helemaal naar wens te thermovormen. Onze ervaren en deskundige medewerkers maken gebruik van de meest toonaangevende machines. 

Kunststof tray
Ook een kunststof tray is door ons in vrijwel iedere afmeting, kleur en soort kunststof te ontwikkelen. Hierin hebben we jarenlange ervaring. 

Plastica-Thermovorming denkt met u mee om te komen tot een kunststof behuizing, cover of kap op maat, die volledig aansluit op uw toepassing. Wij beschikken over machines van de allerhoogste kwaliteit, waarmee het met 
kunststof van uw keuze volledig naar wens is te thermovormen in vrijwel iedere afmeting en kleur. Wij werken hierbij veelal met een 3-D ontwerp van onze klanten, die wij in principe al binnen 24 uur om kunnen zetten in een prototype. Ons vakkundige personeel denkt bij het ontwerp graag met u mee en geeft u waar nodig advies op maat. Indien het prototype voldoet aan uw verwachtingen, produceren wij uw kunststof cover in de door u gewenste oplage. Het is voor ons mogelijk om tot wel 100.000 stuks binnen een zeer kort tijdsbestek te leveren!

Rapid protoyping
Wij hebben in het verleden kunststof behuizingen en kunststof producten gemaakt voor verschillende industrieën:

  • automotive industrie
  • apparatenbouw
  • verlichtingsindustrie
  • special products
  • reclame displays
Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in rapid prototyping. Heeft u een nieuw product wat u graag in fysieke vorm wilt laten maken? Binnen 24 uur nadat wij het 3D ontwerp van u ontvangen, kunt u het product al in handen hebben.

Meer informatie
De kunststof behuizingen van Plastica-Thermoforming zijn degelijk en oersterk en worden op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt bellen met +31 (0)164 23 60 33 of een e-mail sturen naar  info@plastica-thermoforming.eu.

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008