VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Techniek > Nabewerkingen

Nabewerkingen

Wij investeren continu in nieuwe hard- en software en in nieuwe opleidingen voor onze medewerkers. Op die manier blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij u altijd voorzien van de beste service. Plastica is al jarenlang specialist in het vacuumvormen en thermovormen van kunststof en plastic onderdelen. We gebruiken daarbij de volgende nabewerkingen:

CNC frezen
Een nabewerking die wij uitvoeren na het vacuümvormen van onze producten is het 5-assig CNC frezen. Het is een computergestuurde bewerking en daardoor zeer precies.
Voor CNC freesbewerkingen kunnen wij maattoleranties van +/- 0.1 mm garanderen. De maximale bewerkingsmaat van onze producten is 6500x2000x900mm.


Bedrijfsvideo CNC Frezen bij Plastica-Thermoforming
 

Stansen
Bij zeer dunne producten kunt u ervoor kiezen om te stansen in plaats van CNC frezen. Deze manier van afwerken is goedkoper dan CNC frezen maar wel minder nauwkeurig.
Ook kunt u hierbij alleen het contour afwerken, kleine gaatjes, openingen etc. zijn niet mogelijk door middel van deze techniek.
 
Horizontaal of verticaal zagen
Al onze producten worden als tussenbewerking gezaagd. Dit doen wij onder andere omdat anders het product krom gaat trekken als de kunststof weer afkoelt. Mocht u een product hebben welke een minder precieze afwerking nodig heeft kunt ervoor kiezen om alleen uw product te laten zagen en bramen.
 
Bramen
Als uw eindproduct gezaagd, gefreesd of gestanst is blijven er nog kleine braampjes over. Bij het CNC frezen of stansen is dat vele malen minder dan bij alleen zagen. Om er zeker van te zijn dat alle scherpe randen en bramen verwijderd zijn wordt er met de hand een speciaal mesje langs de randen gehaald. Zo worden alle randen glad afgewerkt en blijft er een mooi strak afgewerkt eindproduct over.

Assemblage
Bij Plastica-Thermoforming kunt u terecht voor professionele kunststof assemblage. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kunststof en plastic producten. Daarnaast doen wij ook al jarenlang aan assemblage. Wij zetten kunststof onderdelen in elkaar, zodat ze ingezet kunnen worden op de meest uiteenlopende plekken in onze samenleving.

Speciale producten
U komt de kunststof assemblage producten van Plastica waarschijnlijk dagelijks tegen. U vindt ze onder andere in vliegtuigen, vrachtwagens, treinen, bussen en straatverlichting. Daarnaast hebben wij in het verleden ook speciale producten gemaakt:
  • de ruiten voor de Shell Challenge ECO mobiel 2008
  • de inloopdeuren voor Schiphol
  • de ruiten voor de Nuna 4
Shell Challenge ECO mobiel 2008 vacuümvormen          Nuon Solar Car vacuumvormen
Shell Challenge ECO mobiel 2008                                                      Nuna 4

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008