VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Techniek > Engineering

Engineering

Wij denken graag met u mee
Zodra u een idee heeft, al staat deze getekend op de achterkant van een bierviltje, kunt u met ons om tafel om uw pakket van wensen en eisen met ons te delen. Wij kunnen uw idee omzetten naar een 3D-file en van daaruit de matrijs ontwerpen en een eerste prototype van uw product ontwikkelen met als einddoel een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Doordat wij alles in huis hebben qua ontwikkeling, engineering en productie houden we de lijnen kort, kan er snel geschakeld worden en zult u flink besparen zonder dat er ingeleverd wordt op kwaliteit.

Ons ervaren team bestaat uit een aantal engineers die uw idee of ontwikkeling omzetten naar een 3D-file van een vacuümvorm-baar ontwerp.

Een stukje ontzorging
Wij begrijpen als geen ander dat de drempel om daadwerkelijk stappen te ondernemen als u een goed idee heeft vrij hoog kan zijn. Vooral als u zelf niet over de juiste middelen beschikt om uw idee tastbaar te maken.
Wij willen deze drempel wegnemen door een stuk ontwikkeling van u over te nemen en voor u het tekenwerk te verzorgen zodat u uiteindelijk over een 3D file beschikt van het door u bedachte product.
Een ontwerpbureau in de arm nemen vraagt vaak een flinke investering en om tot een goed vacuümvormbaar (eind)product te komen ontbreekt daar nog al eens de juiste kennis.

                                                          

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008