VAN IDEE, TOT VORM..,
- Sinds 1942 - “Tot op de dag van vandaag... goed in vorm!”,
Transparant > Beeld

Voorbeelden van onze mogelijkheden

Een van onze specialiteiten is het thermovormen of vacuümvormen van heldere transparante kunststof vormdelen. Deze worden veelal in de verlichtingsindustrie toegepast. Voor zowel binnen- als buiten verlichting.


Verlichtingsindustrie

Bent u op zoek naar een onderdeel uit heldere en transparante kunststof dat gewoon glas kan vervangen? Eén van onze grootste specialiteiten op het gebied van vacuümvormen is het maken van heldere vormdelen. Deze worden voornamelijk toegepast in de verlichtingsindustrie voor zowel binnen als buiten.
 
Materialen en bewerkingen
Transparante kuststoffen worden steeds meer toegepast in diverse branches omdat het veel voordelen heeft ten opzichte van bijvoorbeeld glas. Transparant kunststof is lichter en sterker, en is hierdoor ook geschikt tegen inbraak en vandalisme. Materiaalsoorten die worden toegepast zijn voornamelijk polycarbonaat, acrylaat en PetG. Deze kunnen worden geleverd in transparant of met speciale lichtdoorlatende kleuren.
 
Heldere en transparante kunststoffen zijn eenvoudig te bewerken middels vacuümvormen of thermovormen. De mogelijkheden in ons productieproces zijn groot en door onze ervaring wordt ieder onderdeel met de uiterste precisie vervaardigd. Twijfelt u of transparant kunststof de oplossing is voor uw product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

Vraag nu uw offerte aan

 
MEER INFORMATIE?

Wilt u weten wat Plastica Thermoforming uw bedrijf kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

SOCIAL MEDIA
Plastica Thermoforming Facebook  Plastica Thermoforming Twitter  Plastica Thermoforming Youtube  Plastica Thermoforming Google Plus  LinkedIn 

CONTACTGEGEVENS

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 +31 (0)164 23 60 33

Neem Contact op met +31 (0)164 23 60 33 info@plastica-thermoforming.eu

PLASTICA THERMOFORMING

Marconilaan Noord 72
4614 HB Bergen op Zoom
Nederland

AANGESLOTEN BIJ

PVT branchevereniging

GECERTIFICEERD VOOR
ISO9001:2008